Jurk rondjes 80 - 128

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 7 Werkdagen

Handgemaakte jurk van een vrolijk en unieke katoen-tricot. De jurk is gemaakt naar het patroon Permeo van Sofilantjes. De stof is beperkt beschikbaar dus op = op. Bestel de haarband er los bij. 

Productinformatie

Mooie jurk gemaakt van katoen tricot. Vrolijk door de mooie kleurcombinatie en lekker comfortabel in zijn pasvorm. Loopt jouw dochter binnenkort te stralen in deze unieke jurk? Bestel hem nu! De haarband kan je er los bij bestellen.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De aangegeven maten vallen ruim. Hierdoor kan de jurk lekker lang gedragen worden. Wil je de exacte afmetingen van een jurkje? Neem dan even contact op.

Wasvoorschriften

Created with Sketch.

Alle kleding en stoffen dienen op maximaal 30 graden binnenstebuiten gewassen te worden op een fijn wasprogramma. Om de kleuren mooi te houden adviseer ik nieuwe kleding of stoffen eerst een nachtje in een badje met natuurazijn te zetten. De kleding en/of stoffen niet in de felle zon of droger laten drogen. Wil je ze toch in de zon hangen? Draai de kleding dan in ieder geval binnenstebuiten. Door Merel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor defecten ontstaan door verkeerd wassen of drogen. Voor stoffen met grote kleurcontrasten adviseer ik bij de eerste wasbeurt een kleurvangersdoekje mee te wassen.