Overalls 50-56 diverse

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 7 Werkdagen

Baby op komst of op zoek naar een leuk kraamcadeau? Met deze gave comfortabele pakjes zit je altijd goed! De prijs is inclusief haarbandjes bij de pakjes waar deze op de foto staan.  Het Nijntje pakje heeft korte broekspijpjes, de andere pakjes lange. 

Productinformatie

Overalls voor de allerkleinste in diverse hippe prints. Uniek en comfortabel, precies wat je wilt voor je pasgeboren baby! Draag dit pakje over een romper, shirts of alleen met de luier. Het zit altijd lekker. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De pakjes vallen op maat.

Wasvoorschriften

Created with Sketch.

Alle kleding en stoffen dienen op maximaal 30 graden binnenstebuiten gewassen te worden op een fijn wasprogramma. Om de kleuren mooi te houden adviseer ik nieuwe kleding of stoffen eerst een nachtje in een badje met natuurazijn te zetten. De kleding en/of stoffen niet in de felle zon of droger laten drogen. Wil je ze toch in de zon hangen? Draai de kleding dan in ieder geval binnenstebuiten. Door Merel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor defecten ontstaan door verkeerd wassen of drogen. Voor stoffen met grote kleurcontrasten adviseer ik bij de eerste wasbeurt een kleurvangersdoekje mee te wassen.